Detta bådar inte gott...

Det här med bloggande verkar inte vara min grej, inte än i alla fall. Pappsen min har till och med sett att det börjat växa mossa här inne på bloggen, ja... Inte konstigt om det tagit ca 1½ månad sen senaste inlägg till nu. Mycket har hänt sen dess också. För 3 veckor sedan ungefär (3/8) så var lilla Chanelle, rottisbäbis till mina föräldrar, tvungen att somna in bara 6 månader gammal. Många tårar har runnit ner för mina kinder vid tanken på det orättvisa livet men det var ändå bäst för lillan, hade fått artros och skrek varje steg hon tog.  Kommer alltid minnas lilla bus-Chanelle fastän jag bara hade lyckan att träffa henne ett par gånger <3. 

I skrivande stund har jag SEMESTER!!! Befinner mig just nu i våran (okej mest Daniels) lägenhet i Visby på Gotland. Kom hit igår kväll efter att ha tillbringat första semesterveckan i Örebro där vi hunnit hälsa på min goa familj ock släkt!! På Gotland ska vi stanna i 9 dagar, flytta ur lägenheten för gott. Snyft! Men har ju även lämnat min Örebro-lya för gott, ska bli skönt att enbart ha vår Malmö-lägenhet och inte 3 stycken lägenheter utspridda över hela Svea rike, är rätt less på det efter allt flyttande de senaste åren. 

Semesterdag 1 på Gotland har inneburit en underbar solig dag med lång sovmorgon, sen frukost med min älskade Daniel, prommis med vovvarna genom visby, en prommis enbart med oss människor till Visby där vi först åt Saffranspannkaka med salmbärssylt och grädde på "Rosas" (Gotlands Nationalrätt) och så spanade vi runt lite i hamnen. Senare tog vi en biltur ut till Högklint och en upptäktsfärd på en stig mot "Rövare Liljas Håla" med en vidundrande utsikt över havet!!! 

Nu är det dax att sova för att orka med en ny dag imorrn! Natti!

RSS 2.0